Badeværelser

Renovering af badeværelser i København

Hos TH Hansen’s Eftf. ApS udfører vi renovering på badeværelser og bybadeværelser i hele København for både private kunder såvel som erhvervskunder.

​Special renoveret badeværelser

Vi har specialiseret os i små løsninger, hvor vi renover lejlighedstoiletter om til badeværelser. Vi kan lave en fornuftig løsning på få kvadratmeter og forvandle et lille rum uden brus til et smukt badeværelse med både bruser, håndvask og toilet.

Renovering af et badeværelse er som oftest individuelle løsninger, som man i samarbejde med kunden planlægger ved besigtigelse. Der skal blandt andet tages beslutning om valg af sanitet, blandingsbatterier, baderumsmøbler, klinker og om, hvorvidt rummet skal udvides, før man kan påbegynde en renovering af et badeværelse.

​Kontakt os for hjælp til ideer, når dit badeværelse skal renoveres

Vi står for hovedentreprisen med et fast samarbejde med dygtige fagentreprenører, ligesom vi også kan stå for alle former for byggeansøgninger hos kommunen, så du kan undgå unødig stress og arbejde under ombygningen.

​Vi giver altid gode råd og vejledning og kan være behjælpelig med ideer og praktiske løsninger på netop dit badeværelse. Så har du brug for en renovering af dit badeværelse er du meget velkommen til at kontakt os på telefon 35 42 04 11, så kommer vi ud og ser på dit projekt. Vi udfører renovering af badeværelse i København og Sjælland.

Skodsborgparken