Gulvvarme

Et gulvvarmeanlæg er den mest komfortable opvarmningsform der findes.

Varme er noget der skal mærkes. Det skal hverken ses eller høres. Den lille rumtermostat er den eneste synlige del af varmeanlægget. Alle rør kan samles i et diskret placeret skab, hvor al den moderne kompakte teknik bliver gemt af vejen. Vil man gerne se gulvvarmefordeleren, shunt’en og den elektroniske temperaturstyring må man hen og åbne lågen.

Standard rumregulering

Den optimale komfort i gulvvarmeanlæg opnås fordi hvert rum bliver reguleret individuelt med sin egen rumtermostat. Denne termostat indeholder foruden automatik også mulighed for at skifte mellem manuel og automatisk natsænkning.

På fordeleren sidder en reguleringsmotor som styrer vandmængden til hvert enkelt rum. Når rumtermostaten kalder på varme åbner motoren for cirkulationen af varmt vand. Når termostaten har opnået den indstillede temperatur, lukker motoren igen for cirkulationen.

Trådløs regulering

Som det nyeste kan vi tilbyde regulering med trådløs regulering. Da der ikke er nogen ledninger kan rumtermostaterne derfor monteres hvor som helst på væggen, og kan let flyttes, om nødvendigt. På samme måde som standard rumregulering reguleres
hvert rum individuelt med sin egen termostat.​

Vi hjælper dig

Vi hjælper dig gerne med at vælge det rigtige system.
Ring på 35 42 04 11 eller send en Mail cvh@th-hansen.dk