Fjernvarme

Fjernvarme i København & Frederiksberg

Hos TH Hansen’s Eftf. ApS udfører vi installering, servicering og reparation af fjernvarme hos både private og erhvervskunder. Vi udfører omkonverteringer af alle anlæg i alle størrelser, så du kan blive koblet på det lokale fjernvarmeværk. Med fjernvarme i dit hjem får du den mest klimavenlige form for varme, der er nem at have med at gøre, og som alt efter bopæl kan være en billigere løsning end den eksisterende varme.

Vi sørger for at fjerne den gamle olie- eller gaskedel eller anden varmeinstallation, så du ikke selv skal stå for noget.

​Årligt serviceeftersyn af fjernvarmeanlæg

Vi tilbyder vores kunder servicekontrakter på service af fjernvarmeanlægget enten en eller to gange om året. Ved en servicering af anlægget udfører vi rensning af varmtvandsbeholderen for at tjekke, at alt fungerer optimalt, og at der ikke er ubalance i anlægget.

Under serviceeftersynet kan vi også gennemgå boligen eller ejendommen for at se, hvad der kan laves af energiforbedringer af din fjernvarme, så ejendommen rent økonomisk og miljømæssigt kan forbedres.

Få rådgivning om fjernvarme gratis

Kontakt os på telefon 35 42 04 11, hvis du vil have installeret fjernvarme eller have foretaget et serviceeftersyn på dit fjernvarmeanlæg.

Vi har stor erfaring og ekspertise inden for fjernvarme. Derfor giver vi også råd og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvorvidt fjernvarme eller et andet alternativ er den rigtige løsning til din bolig. Vi laver serviceeftersyn af dit fjernvarmeanlæg i hele Købenahvn og Sjælland.

Se flere billeder under reference