Renovering

Hos TH Hansen’s Eftf. ApS laver vi store renoveringer i alle slags huse og bygninger med totaludskiftning af køkkener, badeværelser og varmeinstallationer

​Vi står for alt VVS

Vi har gennem tiden udført mange totalrenoveringer, hvor alt inventar er blevet revet ned og bygget op fra bunden. I disse projekter står vi for at installere alle former for varmeinstallationer, opsætning af radiatorer og varmtvandsbeholder eller kedler samt eventuel klargøring til gulvvarme, ligesom vi også står for hele rørlægningen til både køkken, bad og toilet.

Sammen med kunden får vi bygget badeværelse og køkken op og kan levere alle mærker og varer inden for armaturer, vaske, toiletter, klinker mm.

Få gode råd og ideer

Vi har faste samarbejdspartnere, som vi har stor respekt og tillid til. Sammen med dem kan vi sørge for, at renoveringen bliver helt perfekt og stemmer overens med dine ideer, mål og ønsker.

Vi står også til rådighed, hvis du ønsker at renovere men mangler ideer eller inspiration. Vi kommer ud og besigtiger dit hjem eller din bygning og kommer med forslag til forbedringer og fornyelse.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 35 42 04 11, hvis du har brug for en professionel VVS-rådgiver eller har spørgsmål til en konkret opgave. Vi glæder os til at hjælpe dig.